Door wie wordt u geholpen?

DigiAid is opgericht in augustus 2018, wij zijn een VOF en willen uw graag helpen met al uw problemen met devices. Wij zijn twee broers die veel met de hedendaagse techniek werken en u hier ook graag mee willen helpen. Wij merken dat er toch nog steeds veel mensen zijn die niet weten hoe hun smartphone werkt. We specialiseren ons beiden op een ander gebied, echter kunnen wij u met alles ondersteunen en hebben we beiden de benodigde kennis om u te helpen met uw problemen.

Willem Haans

 

Adviseur

willem@digiaid.nl

 

Mijn naam is Willem Haans, ik ben 17 jaar oud en wil u graag helpen met zorgen dat u veilig bent op het internet. Ik specialiseer mij dan ook in het managen van wachtwoorden met online wachtwoord managers. Veilig zijn op het internet is iets waar veel mensen zich tegenwoordig in vergissen. Verder kan ik u helpen met al uw vragen over elektronische devices.


Geert Haans

 

Adviseur

geert@digiaid.nl

 

Mijn naam Geert Haans, ik ben 15 jaar oud en ik zou u graag willen helpen met het zorgen dat uw apparatuur altijd up to date is. Ik specialiseer mij dan ook in het up to date houden van computers en het updaten van andere software gevoelige apparaten. Verder kan ik u ook helpen met al uw vragen over elektronische apparaten. Heeft u een vraag?